Glamour & Glam Flower Power

Jyväskylän kaupunginteatterilla 28.4. klo 19.00
Liput 38 € / 36 € / 28 €
Keväällä 2017 vietetty supersuosittu Glamour & Glam -ilta saa jatkoa! Sopivasti ennen vappua lauantaina 28.4.2018 sukelletaan illanmittaiselle nostalgiatripille 60- ja 70-luvun maailmaan.
Luvassa on hippiaikakauden kuuminta musiikkia, sykkivää tanssia ja myös eläviä kuvia. Lähde mukaan FlowerPower-tunnelmaan!
Ilta alkaa Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Sukellamme illan tunnelmaan Keski-Suomen elokuvakeskuksen esittämän elokuvakatkelman siivittämänä. Tämän jälkeen Jyväskylä Sinfonia kapellimestarinaan Lasse Hirvi kuljettaa meidät rauhan ja rakkaudentäyteiseen 60- ja 70-lukujen hittikimaraan. Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijät sekä Tanssin Keskuksen tanssitaiteilija toimivat konserttiosuuden solisteina. Luvassa on nostalgisia kuulokuvia ja sinfoniaorkesterille sovitettuja klassikoita muun muassa näiltä aikansa supertähdiltä: the Beatles, Simon & Garfunkel, Led Zeppelin, Rolling Stones ja David Bowie…
Loppuilta biletetään ja tanssitaan yleisölämpiössä livebändin ja solistien tahdissa. Lisäksi pienellä näyttämöllä pääset joraamaan villissä ja vapaassa discomeiningissä.
FlowerPower-tunnelmaan voit halutessasi itsekin sonnustautua pukeutumalla rennosti ja värikkäästi röyhelömekkoon tai vaikka leveälahkeisiin farkkuihin.
Illan toteuttavat yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskus, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Jyväskylä Sinfonia ja Jyväskylän kaupunginteatteri.
---

Saatavana myös Show & Dinner -lippupaketti!

Nauti Sodexon loihtiman buffet-pöydän antimista klo 17.30 alkaen teatterin yleisölämpiössä. Show & Dinner -paketit sisältävät ruokailun lisäksi lipun Glamour & Glam -tapahtumaan. Paketit saatavilla vain teatterin lippumyymälästä, p. 014 266 0110.
Glamour & Glam Flower Power Show & Dinner -paketin menu
Hedelmäinen vihersalaatti, salaatinkastiketta
Marinoidut kasvikset
Poltettua lohta ja kermaviilikastiketta
Kreikkalaista broileria
Patonkia ja levitettä


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Minikinossa elokuvia perheen pienimmille

Kiertueteatteri Kino Metson syyskuun elokuvat